Novi Sad
16.11.2015.
20:10 > 06:43
Najčešća krivična dela begunaca od pravde, za kojima traga policija u Južnobačkom okrugu su krađe, nasilje u porodici, a veoma često pojavljuje se i neplaćanje alimentacije.
  • Biljana Kolar Erakovic

    17.11.2015 18:29
    Dokle će ova država zlostavljati očeve?Imali zakona za majke?Pišite malo o majkama koje koje po sudskoj odluci očevima brane vidjanje dece.Nijednoj majci koja neda kontakt detetu sa ocem netreba dati alimentaciju .Svesna sam da je alimentacija za dete i da će njemu biti uskraceno njegovo pravo na izdržavanje.Otac neda alimentaciju to je krivično delo ,a majka može da radi šta hoće .Pa to je čist, školski primer, psihičkog nasilja nad decom .
  • Dejan Pavlović, Udruženje očev

    17.11.2015 07:42
    Naslov je ... NA POTERNICI ZBOG ALIMENTACIJE!
    Pitam se, da li je ovaj tekst posvećen neplatišama alimentacije (ovo je nepostojeći izraz u pravu, koristi se mesečno izdržavanje)i na koji način ste ovim tekstom dali na značaju tih par slučajeva koji su na poternici jer nisu platili svoje obaveze (Inače, u ogromnom procentu se mesečno izdržavanje plaća, a pojedine neplatiše kvare sliku). A da li su na poternici i oni roditelji koji su i koji i dalje onemogućavaju svojoj deci da viđaju drugog roditelja, koji imaju konačne presude gde su izgubili roditeljsko pravo, koji imaju osušujuću krivicu a ne daju decu. Da li su na poternici i oni koji su podneli lažne tužbe (dokazane na sudu) protiv bivših supružnika za pedofiliju nad sopstvenom decom ili za nasilje u porodici? Zgražavajte se malo i nad ovakvim stvarima koje su možda daleko od vas... ili moćda i nisu, ali postoje!
    Od celog teksta, svih kategorija begunaca, vi izdvojite, radi senzacionalizma (a niste mi delovali tako) neplatiše alimentacije, svaka vam čast!
  • -

    17.11.2015 07:29
    -
    Procentualno - alimentacija je visoka, iako to jesu tvoja deca. Mora od necega covek da zivi.
    Ne opravdavam neplacanje alimentacije, ali ovo su suve cinjenice i nije ni svaki slucaj isti.
  • gorki

    17.11.2015 06:23
    izmamili ste mi osmeh. po mog komšiju dolaze godinama. pozvone na interfon, cela vertikala pita "ko je", neko otključa vrata, momci uđu i izađu. godinama tako. mimoiđu se s njim na stepeništu, ispred ulaza... tata je sps-ovac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna